D'COR VISUALS Felfüggesztés és Szemüveg Grafikai Készlet 40-80-144

Gyártó:
Cikkszám:
988141
Gyári cikkszám:
40-80-144

16500.00002

12992.1260

16 500 Ft

Nettó: 12 992 Ft

D'COR VISUALS Felfüggesztés és Szemüveg Grafikai Készlet 40-80-144

Érdeklődjön
Rendelhető

A D'COR VISUALS Felfüggesztés és Szemüveg Grafikai Készlet 40-80-144 egy kiváló minőségű grafikai szett, amelyet kifejezetten motorkerékpárok számára terveztek. Ez a grafikai készlet nemcsak esztétikai értéket ad a járműnek, hanem növeli annak védelmét is a különféle környezeti hatásokkal szemben.

Kiemelkedő tulajdonságai:

  • Tartósság: A D'COR VISUALS által gyártott matricák és fóliák kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak az időjárási viszonyoknak, az UV-sugárzásnak és a kémiai anyagoknak. Ez biztosítja, hogy a grafikai elemek sokáig megtarthatják eredeti állapotukat és színüket.
  • Könnyű telepítés: A készlet egyaránt tartalmaz részletes telepítési útmutatót és minden szükséges kiegészítőt. Az öntapadós felületeknek köszönhetően a felhelyezés egyszerű és gyors, még kezdők számára is.
  • Esztétikai érték: A grafikai készlet modern és dinamikus dizájnja biztosítja, hogy a motorkerékpár egyedi és figyelemfelkeltő megjelenéssel rendelkezzen. A D'COR VISUALS figyelmet szentel a legapróbb részleteknek is, így minden elem tökéletes összhangban van egymással.
  • Kompatibilitás: A Készletet úgy tervezték, hogy több modellhez is illeszkedjen, ezért kiváló választás különféle motorkerékpárokhoz. A pontos méretezés és precíz kivágások biztosítják a pontos illeszkedést és könnyű felhelyezést.
  • Védelem: Ezek a grafikai elemek nemcsak esztétikai értéket képviselnek, hanem extra védelmi réteget is nyújtanak a motorkerékpár felületének. Megvédik azt a karcolásoktól, horzsolásoktól és kisebb ütések hatásaitól.

A D'COR VISUALS Suspension és Specs Grafikai Készlet tökéletes választás minden olyan motoros számára, aki szeretné egyéni stílusát kifejezni és megóvni járművét a külső hatásoktól. A magas minőségű anyagok, az egyszerű telepítés és a dinamikus dizájn kombinációja egyedülálló megjelenést kölcsönöz bármilyen motorkerékpárnak.

Telepítés lépései:

  1. Először is alaposan tisztítsd meg a felületet, amelyre a matricát szeretnéd felhelyezni. Használj enyhe tisztítószert és tiszta rongyot.
  2. Győződj meg róla, hogy a felület teljesen száraz és pormentes.
  3. Távolítsd el a védőfóliát a matrica hátoldaláról.
  4. Helyezd a matricát a kívánt területre, majd simítsd el egy puha ronggyal, hogy minden légbuborék kiszoruljon alóla.
  5. Hagyd a matricát pihenni néhány órán át, hogy teljesen rögzüljön a felülethez.

Ez a termék ideális választás mindazok számára, akik szeretnék egyedi, stílusos megjelenéssel felruházni motorkerékpárjukat, miközben extra védelmet is biztosítanak számára. Ne késlekedj, válaszd a D'COR VISUALS grafikai készletet, és emeld motorkerékpárodat új szintre!

Cikkszám: 988141
Gyári cikkszám: 40-80-144
Állapot Új
Raktárkészlet Érdeklődjön

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges