CYCRA PROBEND CRM KÉZVÉDŐ RACER PACK 1 1/8 (28,6mm) FEKETE 1CYC-7402-12X

Gyártó:
Cikkszám:
694670
Gyári cikkszám:
1CYC-7402-12X

70999.999986

55905.5118

71 000 Ft

Nettó: 55 906 Ft

CYCRA PROBEND CRM KÉZVÉDŐ RACER PACK 1 1/8 (28,6mm) FEKETE 1CYC-7402-12X

  • Fekete
Rendelhető
Rendelhető

A CYCRA PROBEND CRM KÉZVÉDŐ RACER PACK 1 1/8 (28,6mm) FEKETE 1CYC-7402-12X kézvédő egy kiváló minőségű és megbízható motoralkatrész, amelyet kifejezetten motorosok számára terveztek, akik a legmagasabb szintű védelmet és teljesítményt keresik. A CYCRA cég által gyártott kézvédők világszerte ismertek, és a motoros közösségben nagyra értékeltek, ami garantálja a termék minőségét és tartósságát.

Ez a modell kézvédő kifejezetten azok számára készült, akik rendszeresen részt vesznek versenyeken vagy extrém terep motorozásban. A Probend CRM (Center Reach Mount) technológia biztosítja, hogy a kézvédő maximális védelmet nyújtson a kormány széltől széléig, így a kezed mindig biztonságban lesz, legyen bárhol is a kormányon a markod.

A 1 1/8 colos (28,6 mm-es) méret kiválóan illeszkedik a legtöbb modern motor kormányához, így könnyedén felszerelhető és stabil marad, még a legnehezebb körülmények között is. Az erős, fekete színű anyag ellenáll a karcolásoknak és ütésálló, így hosszú távon is megőrzi esztétikai és funkcionális értékeit.

A CYCRA PROBEND CRM KÉZVÉDŐ RACER PACK egyaránt tartalmazza a szükséges szerelési tartozékokat, így minden szükséges alkatrésszel rendelkezik a gyors és egyszerű felszereléshez. A csomag részletes szerelési útmutatót is tartalmaz, ami lépésről lépésre segít az optimális beállításban és rögzítésben.

Ez a termék kiváló választás mind azok számára, akik szeretnék megvédeni kezüket a sérülésektől, mind pedig azok számára, akik a motorjuk megjelenését szeretnék fokozni egy profi kinézetű tartozékkal. A Probend CRM technológia által nyújtott előnyök közé tartozik a szélsőséges hőmérsékleti viszonyoknak való ellenállás és a kormányra gyakorolt minimális terhelés, ami növeli a kormányon való irányíthatóságot és stabilitást.

A CYCRA évek óta úttörő szerepet játszik a motoros kiegészítők fejlesztésében, és ez a kézvédő sem kivétel. Innovatív tervezése és fejlett technológiái révén a CYCRA PROBEND CRM KÉZVÉDŐ RACER PACK-el biztos lehetsz abban, hogy a legmagasabb minőségű terméket használod, amely megfelel a legmagasabb elvárásoknak is.

Az alábbiakban összefoglaljuk a CYCRA PROBEND CRM KÉZVÉDŐ RACER PACK 1 1/8 (28,6mm) FEKETE 1CYC-7402-12X főbb előnyeit:

  • Magas szintű védelem: A Probend CRM technológia maximális védelmet biztosít a kéznek és a kormány teljes szélességének.
  • Tartós anyag: Erős és strapabíró fekete színű anyag, ami ellenáll a karcolásoknak és ütésálló.
  • Univerzális illeszkedés: A 1 1/8 colos (28,6 mm-es) méret kompatibilis a legtöbb modern motor kormányával.
  • Könnyű felszerelés: A csomag tartalmazza az összes szükséges szerelési tartozékot és részletes útmutatót.
  • Professzionális megjelenés: Fokozza motorod esztétikai értékét egy professzionálisan kinéző kézvédővel.
  • Innovatív tervezés: A CYCRA legújabb fejlesztései és technológiái által tervezett termék.

Válaszd a CYCRA PROBEND CRM KÉZVÉDŐ RACER PACK 1 1/8 (28,6mm) FEKETE 1CYC-7402-12X kézvédőt, és biztosítsd kezed védelmét, miközben növeled motorod megjelenését és teljesítményét!

Cikkszám: 694670
Gyári cikkszám: 1CYC-7402-12X
#Szín Fekete
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges