BLACKBIRD RACING Graphic Kit Retro HUSKY 2615AA

Gyártó:
Cikkszám:
977210
Gyári cikkszám:
2615AA

61000.000047

48031.4961

61 000 Ft

Nettó: 48 031 Ft

BLACKBIRD RACING Graphic Kit Retro HUSKY 2615AA

Rendelhető
Rendelhető

BLACKBIRD RACING Graphic Kit Retro HUSKY 2615AA, a legújabb grafikai szett a motorodhoz, amely garantálja, hogy kiemelkedj a tömegből. Ha lelkes motoros vagy, aki szereti személyre szabni a motorját és a legjobb minőségű alkatrészeket használja, akkor ez a grafikai szett neked szól.

A BLACKBIRD RACING nevű neves márka ezen új szettje tökéletes választás mindazok számára, akik a retro stílust kedvelik, miközben modern teljesítményt várnak el. Az anyagok és a kivitelezés egyaránt prémium minőségűek, biztosítva, hogy a matricák hosszú élettartamúak legyenek, és ellenálljanak a legkeményebb körülményeknek is. A szett különösen HUSKY modellekhez tervezve hordozza a legendás 2615AA stílust, ami klasszikus megjelenést kölcsönöz a motorodnak.

Kiemelkedő jellemzők:

  • Magas minőségű anyagok: Az egyes matricák UV-állóak és karcmentes bevonattal rendelkeznek, így hosszú időn keresztül megőrzik eredeti állapotukat.
  • Precíz illeszkedés: A kit különösen HUSKY modellekhez illeszkedik, garantálva a tökéletes passzolást és egyszerű felszerelést.
  • Retro dizájn: Az 1960-as és 70-es évek stílusa inspirálta, így biztos lehetsz benne, hogy egyedi megjelenést kap a motorod.
  • Könnyű telepítés: A matrica szett egyszerűen alkalmazható, részletes útmutatóval, mely lehetővé teszi a gyors és stresszmentes telepítést.
  • Tartósság: A matrica kit időjárásálló, így még a legnehezebb időjárási körülmények között is tartós marad.

A BLACKBIRD RACING γarφikai szettjének elsődleges célja, hogy maximális elégedettséget nyújtson a motorosok számára. Nem csak esztétikai élményt nyújt, hanem funkcionálisan is előnyt jelent, megvédve a motor felszínét a sérülésektől.

Miért válassza a BLACKBIRD RACING márkát?

A BLACKBIRD RACING évek óta az egyik vezető név a motoros sport közösségben. A cég alapfilozófiája, hogy folyamatosan új és innovatív termékeket kínáljon a motorosoknak, akik a legjobbra törekszenek. Termékeikkel a legmagasabb szintű minőséget és teljesítményt képviselik, amelyben a versenyzők is megbíznak.

Ez a grafikai szett ideális választás bármely motoros számára, aki szeretné egyedi stílusát kifejezni és motorjának megjelenését és teljesítményét javítani. Akár versenyen veszel részt, akár hobbiként motorozol, a BLACKBIRD RACING Graphic Kit Retro HUSKY 2615AA biztosan lenyűgöz.

Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget, hogy motorod megjelenését a következő szintre emeld ezzel a prémium minőségű grafikai szettel. Rendelje meg ma, és élvezze a BLACKBIRD RACING által kínált kivételes minőséget és stílust!

Cikkszám: 977210
Gyári cikkszám: 2615AA
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges