BIHR Hidraulikus MX Emelőállvány (Fekete * Piros) (kerekek nélkül) ST-SMI2091-2T

Gyártó:
Cikkszám:
979307
Gyári cikkszám:
ST-SMI2091-2T

90699.999956

71417.3228

90 700 Ft

Nettó: 71 417 Ft

BIHR Hidraulikus MX Emelőállvány (Fekete * Piros) (kerekek nélkül) ST-SMI2091-2T

  • Fekete
  • Piros
Rendelhető
Rendelhető

BIHR Hidraulikus MX Emelőállvány (Fekete * Piros) (kerekek nélkül) ST-SMI2091-2T

Ez a professzionális BIHR Hidraulikus MX Emelőállvány tökéletes választás minden motocross rajongó számára, akik a legjobb minőségű motoralkatrészeket keresik. Az emelőállvány kiválóan alkalmas a motor karbantartására és javítására, lehetővé téve a motor könnyed emelését és rendkívül stabil tartását.

Fő Jellemzők és Előnyök:

  • Stabilitás és Biztonság: Az emelőállvány robusztus szerkezete biztosítja, hogy a motor mindig stabilan álljon, minimalizálva a felborulás kockázatát.
  • Könnyű Használat: Az egyszerű hidraulikus működés lehetővé teszi a motor gyors és könnyű emelését, amely különösen hasznos a gyors javítások és karbantartási munkák során.
  • Magas Minőségű Anyagok: A BIHR emelőállvány tartós, magas minőségű anyagokból készült, amelyek hosszú élettartamot garantálnak.
  • Tökéletes Illeszkedés: Az univerzális kialakítás lehetővé teszi a használatot különböző motocross modellekkel.

Műszaki Adatok:

  • Szín: Fekete * Piros
  • Modell: ST-SMI2091-2T
  • Kerekek Nélkül: A termék kerekek nélkül érkezik, biztosítva a maximális stabilitást.
  • Teherbírás: Kiváló teherbírás a biztonságos emeléshez és karbantartáshoz.

A BIHR Hidraulikus MX Emelőállvány egyik legnagyobb előnye, hogy rendkívül könnyen használható, bármilyen szintű szerelő számára ideális. A motor karbantartása sosem volt egyszerűbb ezzel a professzionális eszközzel. Akár otthoni, akár versenypályás használatra keres emelőállványt, a BIHR kiváló választás.

A motoralkatrészek és kiegészítők területén a BIHR neve egyet jelent az innovációval és a megbízhatósággal. A hidraulikus emelőállvány sem kivétel, mivel a fejlesztések során a legmodernebb technológiákat alkalmazták a legjobb teljesítmény elérése érdekében.

Ha komolyan veszi a motocross világát és a motorsportokat, akkor a BIHR Hidraulikus MX Emelőállvány tökéletes ruhadarab és karbantartási eszköz a garázsába. Nemcsak a motor karbantartását könnyíti meg, hanem a biztonságát is növeli azáltal, hogy stabilan tartja a motort mind a javítások alatt, mind a versenyeken.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy birtokába vegye a legmodernebb technológiákat és a legjobb minőségű motoralkatrészeket. Látogasson el webshopunkba és rendelje meg még ma a BIHR Hidraulikus MX Emelőállványt!

Cikkszám: 979307
Gyári cikkszám: ST-SMI2091-2T
#Szín Fekete
#Szín Piros
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges