AWORKX TUBE 3mm HEAVY-DUTY 21" AW-20357

Gyártó:
Cikkszám:
978352
Gyári cikkszám:
AW-20357

9500.00005

7480.3150

9 500 Ft

Nettó: 7 480 Ft

AWORKX TUBE 3mm HEAVY-DUTY 21" AW-20357

Rendelhető
Rendelhető

AWORKX TUBE 3mm HEAVY-DUTY 21" AW-20357

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Gumik, belsők, kerékalkatrészek

Gyártó: AWORKX

Leírás:

A AWORKX TUBE 3mm HEAVY-DUTY 21" AW-20357 egy kiváló minőségű, extra vastag belső gumiabroncs, amelyet kifejezetten a legigényesebb motorosok számára fejlesztettek ki. Ez a termék tökéletes választás azoknak, akik megbízható és tartós belsőt keresnek a motorjaik számára. A 3 mm-es falvastagságnak köszönhetően ez a belső jelentősen ellenállóbb a defektekkel és sérülésekkel szemben, mint a hagyományosabb, vékonyabb belső gumik.

Ez a 21 hüvelykes belső gumiabroncs különösen alkalmas terepmotorozásra és hosszabb túrákra, ahol increased durability és megbízhatóság kulcsfontosságú tényezők. Az erősített anyagok és a minőségi kidolgozás biztosítják, hogy a belső gumi hosszú élettartamú legyen és ellenálljon a különféle útviszonyoknak.

Főbb jellemzők:

  • Vastagság: 3 mm – extra vastag fal, amely maximalizálja a tartósságot és a defektek elleni védelmet.
  • Átmérő: 21" – ideális méret a legnépszerűbb motorabroncsokhoz.
  • Anyag: Kiváló minőségű, ellenálló gumi, amely hosszú távú használatot tesz lehetővé.
  • Felhasználás: Ideális terepmotorozásra, hosszú túrákra és általános használatra egyaránt.
  • Gyártó: AWORKX – egy jól ismert és megbízható márka a motoralkatrészek piacán.

Ez a belső gumi különösen ajánlott azoknak a motorosoknak, akik rendszeresen szembesülnek nehéz terepviszonyokkal, mint például sár, kövek és éles tárgyak. A vastagsága és a tartós anyagai révén jobban ellenáll a mechanikai behatásoknak, csökkentve az esélyét a defekteknek, amelyek megzavarhatják az utat vagy akár veszélyessé is tehetik a motorozást.

Az AWORKX márka híres a kiváló minőségű termékeiről, és az AW-20357 nem kivétel. A motorosok, akik ezt a terméket választják, biztosak lehetnek abban, hogy egy olyan belső gumit kapnak, amely megfelel a legmagasabb színvonalaknak. Az erősített gumi és a gondos tervezés garantálja a problémamentes motorozást a legnehezebb körülmények között is.

Az AWORKX TUBE 3mm HEAVY-DUTY 21" AW-20357 ideális választás mindazok számára, akik hosszú távú megoldást keresnek a motorjaik belső gumiabroncsinak védelmére. Vásárolja meg most webáruházunkban, és élvezze a nyugodt és biztonságos motorozást minden körülmények között!

Cikkszám: 978352
Gyári cikkszám: AW-20357
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges