ARTAFON (RG02) Hűtővédő - KTM/HQ - '17-19 (ventilátor nélküli motorok)

Gyártó:
Cikkszám:
699572
Gyári cikkszám:
RG02

30799.999995

24251.9685

30 800 Ft

Nettó: 24 252 Ft

ARTAFON (RG02) Hűtővédő - KTM/HQ - '17-19 (ventilátor nélküli motorok)

  • Alumínium
Rendelhető
Rendelhető

ARTAFON (RG02) Hűtővédő - KTM/HQ - '17-19 (ventilátor nélküli motorok) egy prémium minőségű motoralkatrész, amelyet kifejezetten a KTM és HQ motorkerékpárok 2017-2019 modelljeihez terveztek. Ez a hűtővédő ideális választás azon motorosok számára, akik keresik a maximális védelmet és teljesítményt a motorjuk számára.

Ez a termék kifejezetten azoknak a motorosoknak készült, akik ventilátor nélküli motorokat használnak. A hűtővédelme a motor hűtőrendszerének hatékonyságát növeli, és segít elkerülni a hűtőbordák sérülését, amely gyakran előfordulhat durva terepen vagy magas sebességnél. Az ARTAFON (RG02) Hűtővédő kifejlesztése során a gyártó nagy figyelmet fordított a tartósságra és a hosszú élettartamra, ezáltal biztosítva, hogy a hűtő védve maradjon minden körülmények között.

Főbb jellemzők:

  • Kompatibilitás: KTM/HQ 2017-2019 modellekhez
  • Anyag: Magas minőségű alumínium, ami biztosítja a termék hosszú élettartamát és tartósságát
  • Védelem: Hatékonyan védi a hűtőt a sérülésektől és a szennyeződésektől
  • Könnyű telepítés: Az egyszerű telepítési folyamat lehetővé teszi, hogy gyorsan és problémamentesen használatba vehessük a terméket
  • Dizájn: Stílusos és modern megjelenés, amely tökéletesen illeszkedik a motorkerékpár megjelenéséhez

A hűtővédő felszerelése rendkívül egyszerű és nem igényel speciális szerszámokat. Az ARTAFON (RG02) Hűtővédő alakja és kialakítása biztosítja, hogy pontosan illeszkedjen a motorkerékpár hűtőrendszeréhez, így garantálva az optimális teljesítményt még a legnehezebb körülmények között is.

Ez a termék tökéletes választás mind a hobbi motorosok, mind a profi versenyzők számára. Az erős és megbízható konstrukció azt jelenti, hogy a motor védelme mindig maximális szinten marad, és a motorosok minden út során biztonságban érezhetik magukat. Az ARTAFON hűtővédők megbízhatóságukról és magas minőségükről híresek, és a legismertebb motorosok is előszeretettel választják azokat.

Ha Ön is keres egy olyan megbízható védőfelszerelést, amely hosszú távon megőrzi motorja állapotát és teljesítményét, akkor az ARTAFON (RG02) Hűtővédelmet feltétlenül érdemes kipróbálnia. Látogasson el webshopunkba, és rendelje meg a saját hűtővédőjét még ma!

Cikkszám: 699572
Gyári cikkszám: RG02
#Szín Alumínium
Állapot Új
Anyag Alumínium
Raktárkészlet Rendelhető
Vastagság 4mm

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges