ART Váltókar Alu (Kék * Narancs) KTM/Husqvarna ASC-03BBK

Gyártó:
Cikkszám:
969795
Gyári cikkszám:
ASC-03BBK

14200.000048

11181.1024

14 200 Ft

Nettó: 11 181 Ft

ART Váltókar Alu (Kék * Narancs) KTM/Husqvarna ASC-03BBK

  • Kék
  • Narancs
Rendelhető
Rendelhető

ART Váltókar Alu (Kék * Narancs) KTM/Husqvarna ASC-03BBK

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Kategorizálás alatt > SX

Gyártó: ART

Szín: Kék és Narancs

Kompatibilitás: KTM és Husqvarna modellek

Termékkód: ASC-03BBK

Az ART Váltókar Alu (Kék * Narancs) KTM/Husqvarna ASC-03BBK egy kiváló minőségű, prémium kategóriás váltókar, amelyet kifejezetten a KTM és Husqvarna motorkerékpárokhoz terveztek. Ez a termék nemcsak esztétikus megjelenéssel bír, hanem kiemelkedő teljesítményt is nyújt, amelyet a lelkes motorkerékpár-tulajdonosok igényelnek.

Dizájn és Anyaghasználat

Az ART váltókar magas minőségű alumíniumból készült, amely biztosítja a termék tartósságát és ellenálló képességét. A két szín - kék és narancs - modern és sportos megjelenést kölcsönöz a motornak, amely tökéletesen illeszkedik a KTM és Husqvarna színeivel. Az anyagválasztás könnyű súlyt és nagy szilárdságot eredményez, amely minimalizálja a felesleges terhelést a versenyteljesítmény során.

Kompatibilitás

Ez a specifikus model, az ASC-03BBK, különösen a KTM és Husqvarna motorkerékpárokkal való kompatibilitása révén tűnik ki. A precízen megtervezett illeszkedésnek köszönhetően egyszerűen felszerelhető és használható, anélkül, hogy bármilyen extra módosításra lenne szükség.

Teljesítmény és Funkcionalitás

Az ART Váltókar Alu fejlett tervezési elvekkel készült, hogy garantálja a zökkenőmentes és pontos váltást minden körülmények között. Ez a termék kiváló választás mindenféle motorozási stílushoz, legyen szó terepmotorozásról, versenyzésről vagy hétköznapi használatról. A tartósságot és a megbízhatóságot kiemelkedő anyaghasználat és gyártási technológia garantálja.

Könnyű Telepítés

Az ART Váltókar Alu a motorkerékpár tulajdonosok számára ideális választás, akik otthon szeretnék elvégezni a telepítést. A telepítési folyamat egyszerű és gyors, és nem igényel speciális szerszámokat vagy szakértelmet.

Összegzés

Minden motorkerékpár-tulajdonos számára fontos, hogy megbízható és tartós alkatrészeket használjon. Az ART Váltókar Alu (Kék * Narancs) KTM/Husqvarna ASC-03BBK biztosítja mindazt, amit egy prémium kategóriás váltókartól elvárhatunk: tartósság, precizitás és esztétikus megjelenés. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy motorkerékpárját még jobbá tegye ezzel a kiváló minőségű váltókarral!

Cikkszám: 969795
Gyári cikkszám: ASC-03BBK
#Szín Kék
#Szín Narancs
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták