ALPINESTARS Fluid/Fluid Pro Dual Strap Kit (S/M/L * XL) 6952114

Gyártó:
Cikkszám:
979350
Gyári cikkszám:
6952114

24300.000041

19133.8583

24 300 Ft

Nettó: 19 134 Ft

ALPINESTARS Fluid/Fluid Pro Dual Strap Kit (S/M/L * XL) 6952114

  • S/M/L
  • XL
Rendelhető
Rendelhető

ALPINESTARS Fluid/Fluid Pro Dual Strap Kit (S/M/L * XL) 6952114

A ALPINESTARS Fluid/Fluid Pro Dual Strap Kit az egyik legfejlettebb és legkényelmesebb megoldás az off-road versenyzők számára. Ez a készlet tökéletesen alkalmas motocross, enduro és más terepmotoros sportokhoz, ahol a biztonság és a kényelem kiemelkedően fontos szempontok.

Főbb Jellemzők

  • Több méretben elérhető: S/M/L és XL méretekben, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő méretet.
  • Ergonomikus kialakítás: A Dual Strap Kit ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a szabad mozgást anélkül, hogy veszélybe kerülne a biztonság.
  • Kiváló minőségű anyagok: Az ALPINESTARS által használt anyagok prémium minőségűek, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a maximális védelmet.
  • Szigorú tesztelés: A termék szigorú tesztelésen esett át, hogy megfeleljen a legmagasabb biztonsági előírásoknak.
  • Extra kényelem: A pántok és a belső rész kényelmes párnázást biztosítanak, így hosszabb távon sem okoz kényelmetlenséget.

Részletes leírás

Az ALPINESTARS Fluid/Fluid Pro Dual Strap Kit tökéletes választás mindazok számára, akik komolyan veszik a biztonságot és a kényelmet off-road környezetben. A termék különböző méretekben elérhető, így mindenki megtalálhatja a számára ideális megoldást. Az ergonomikus kialakítás és a prémium anyaghasználat révén biztosítja a mozgás szabadságát, miközben maximális védelmet nyújt.

A készlet könnyű és lélegző anyagból készült, ami nagyban hozzájárul a komfortérzethez. Az extra kényelem érdekében a pántok és a belső párnázás is különleges figyelmet kapott. A szigorú tesztelés és az ALPINESTARS hírneve garantálja, hogy a termék minden tekintetben megfelel a legszigorúbb elvárásoknak.

Használati Tippek

Annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújtsa, a készletet mindig a megfelelő méretben válassza. Ügyeljen arra, hogy minden pántot megfelelően állítson be, és rendszeresen ellenőrizze a készlet állapotát. A hosszabb élettartam érdekében tisztítsa rendszeresen a terméket, és tartsa be az ajánlott karbantartási útmutatót.

Összefoglalás

Az ALPINESTARS Fluid/Fluid Pro Dual Strap Kit egy kiváló minőségű, ergonomikusan kialakított készlet, amely minden off-road motoros számára biztosítja a szükséges védelmet és kényelmet. Több méretben elérhető, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes megoldást. Válassza az ALPINESTARS termékeit, és tapasztalja meg a legjobb minőséget és biztonságot!

Cikkszám: 979350
Gyári cikkszám: 6952114
#Méret S/M/L
#Méret XL
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges