ACERBIS X-RACER VTR AIR INTAKE AC 0023446

Gyártó:
Cikkszám:
981796
Gyári cikkszám:
AC 0023446

4399.999963

3464.5669

4 400 Ft

Nettó: 3 465 Ft

ACERBIS X-RACER VTR AIR INTAKE AC 0023446

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS X-RACER VTR LÉGBEÖMLŐ AC 0023446

Ha valóban kiemelkedő motorozási élményt szeretnél elérni, akkor a ACERBIS X-RACER VTR LÉGBEÖMLŐ AC 0023446 az, amire szükséged van. Ez a speciális légbeömlő tervezve van, hogy maximalizálja a szellőzést és biztosítsa a motoros számára a legjobb komfortérzetet még a legintenzívebb utak során is.

Innovatív Design

Az ACERBIS ezúttal is bebizonyította, hogy vezető szereplő a motoralkatrészek piacán. Az X-RACER VTR légbeömlője egyedi és modern designnal rendelkezik, amely nem csak esztétikailag tűnik ki, hanem funkcionálisan is számos előnyt kínál. A levegő áramlását optimalizáló tervezés segít abban, hogy folyamatosan megfelelő szellőzést biztosítson a sisakban, így elkerülhető a túlmelegedés.

Minőség és Tartósság

Az ACERBIS X-RACER VTR légbeömlőt a legmagasabb minőségű anyagokból készítették, hogy hosszú távon is megbízható teljesítményt nyújtson. A légbeömlő ellenáll az időjárási körülményeknek, így bárhol és bármikor használható anélkül, hogy aggódnia kellene a kopás vagy elhasználódás miatt.

Könnyű Telepítés

Az ACERBIS X-RACER VTR légbeömlő telepítése egyszerű és gyors, így nem kell sok időt töltened a beszereléssel. Részletes és könnyen érthető útmutatóval rendelkezik, így akár saját magad is egyszerűen felszerelheted.

Speciális Tulajdonságok

  • Optimalizált levegő áramlás
  • Ergonomikus és modern design
  • Tartós és időjárásálló anyag
  • Könnyű telepítés
  • Csúcsminőségű teljesítmény

Ezen felül, az ACERBIS X-RACER VTR légbeömlő kompatibilis a legtöbb standard sisakkal, így nem kell aggódnia a kompatibilitási problémák miatt sem. Ez a kiváló minőségű alkatrész minden motoros számára ideális választás, aki komoly felszerelést keres hosszú távú és megbízható használatra. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és emeld motorozási élményed egy új szintre az ACERBIS X-RACER VTR légbeömlővel!

Ha bármilyen kérdésed van a termékkel kapcsolatban, keress minket bizalommal! Szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésedre, hogy segítsen a megfelelő választásban.

Cikkszám: 981796
Gyári cikkszám: AC 0023446
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges