ACERBIS SCREWS KIT Impact - CLEAR AC 0017113.120

Gyártó:
Cikkszám:
750877
Gyári cikkszám:
AC 0017113

3624.58

2854.0000

3 625 Ft

Nettó: 2 854 Ft

ACERBIS SCREWS KIT Impact - CLEAR AC 0017113.120

  • Áttetsző (120)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS SCREWS KIT Impact - CLEAR AC 0017113.120

Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Sisak tartozék > Csavar szett

Gyártó: ACERBIS

A webshop bemutatása: A webshopunk a motoralkatrészek és motoros ruházatok szakértője. Kiváló minőségű termékeket kínálunk, amelyekkel a motorozás biztonságosabbá és kényelmesebbé válik. Nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfél elégedettségére és az innovációra.

Termék leírása:

Az ACERBIS SCREWS KIT Impact - CLEAR AC 0017113.120 egy prémium minőségű csavar szett, amely kifejezetten a motoros sisakok tartozékainak rögzítésére készült. Az ACERBIS méltán híres a motoros ruházati termékek és kiegészítők piacán, és ez a csavar szett sem kivétel. A szett tartalmaz minden szükséges csavart és rögzítő elemet, amelyre szükséged lehet a sisak megfelelő beállításához és karbantartásához.

Főbb tulajdonságok:

  • Magas minőségű anyag: Az ACERBIS csavar szettet a legjobb minőségű anyagból készítették, hogy hosszú távon is kiválóan ellenálljon az időjárási viszonyoknak és az intenzív használatnak.
  • Könnyű telepítés: Az egyszerű telepítési folyamat lehetővé teszi, hogy gyorsan és problémamentesen rögzítsd a sisak tartozékait.
  • Univerzális kialakítás: A csavar szett kompatibilis a legtöbb sisakkal, ami lehetővé teszi a széleskörű használatot.
  • Átlátszó kivitel: Az átlátszó csavarok nemcsak funkcionálisak, de esztétikai szempontból is esztétikusak, nem rontják a sisak megjelenését.
  • ACERBIS minőség: Az ACERBIS név garancia a megbízhatóságra és a tartósságra. Az olasz gyártó évtizedek óta a motorosok elsőszámú kedvence.

Miért válaszd ezt a csavar szettet?

Ha fontos számodra a biztonság és a minőség, az ACERBIS SCREWS KIT Impact - CLEAR AC 0017113.120 ideális választás. Nemcsak a rögzítés erősségére, de a sisakod esztétikájára is ügyelhetsz. Az univerzális kialakítás pedig megkönnyíti, hogy különböző sisakmodellekhez is felhasználhasd őket.

A szett használatával elkerülheted a nem megfelelő rögzítésből adódó baleseteket, növelheted a sisakod élettartamát és biztosíthatod, hogy minden sisak tartozékod a helyén maradjon még a legintenzívebb motorozás közben is. Ne hagyj semmit a véletlenre, válaszd az ACERBIS minőséget és biztonságot!

Keress további információkat és hasznos tanácsokat a webshopunkban, ahol számos egyéb motoros kiegészítőt és ruházati cikket is megtalálsz. Állandó akciókkal és kedvezményekkel várunk minden motoros szenvedélytől hajtott vásárlót!

Megtettünk mindent, hogy részletes és pontos leírást nyújtsunk termékeinkről. Kérdés esetén fordulj bátran ügyfélszolgálatunkhoz, örömmel segítünk!

Cikkszám: 750877
Gyári cikkszám: AC 0017113
#Szín Áttetsző (120)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges