ACERBIS Pamut Kesztyűk AC 0016429

Gyártó:
Cikkszám:
875964
Gyári cikkszám:
AC 0016429

1760.22

1386.0000

1 760 Ft

Nettó: 1 386 Ft

ACERBIS Pamut Kesztyűk AC 0016429

  • Sárga (060)
3-14 nap
Rendelhető

Terméknév: ACERBIS Pamut Kesztyűk AC 0016429

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Idomok, idomszettek > Matricák idomszettre

Gyártó: ACERBIS

Ha Ön szenvedélyesen szereti a motorkerékpárokat és keres egy megbízható, kényelmes kesztyűt a motoros élmények kiegészítéséhez, az ACERBIS Pamut Kesztyűk AC 0016429 az ideális választás az Ön számára. Ezek a kesztyűk a magas minőségű pamut anyagnak köszönhetően biztosítják a kéz kényelmét és védelmét, miközben remek tapadást nyújtanak a kormányon.

Kiemelkedő tulajdonságok:

  • Prémium minőségű pamut anyag: Az ACERBIS pamut kesztyűi gondosan kiválasztott, magas minőségű pamut anyagból készültek, hogy biztosítsák a hosszú távú tartósságot és kényelmet.
  • Ergonomikus kialakítás: A kesztyűk ergonomikus kialakítása hozzájárul a kényelmes és biztonságos motorozás élményéhez, lehetővé téve a tökéletes illeszkedést a kézre.
  • Lélegző anyag: A pamut kiváló légáteresztő képességgel rendelkezik, ami segít a kezek hűvösen és szárazon tartásában, különösen hosszabb motorozás során.
  • Megerősített varrások: A kesztyűk megerősített varrásokkal készültek, amelyek fokozzák a tartósságot és a szezonok közötti ellenállóságot a bevetések során.
  • Könnyű kezelhetőség: Az ACERBIS Pamut Kesztyűk könnyen fel- és levehetőek, így praktikusak mindennapi használatra és hosszú távú motorozásra egyaránt.

Miért érdemes az ACERBIS Pamut Kesztyűk AC 0016429 terméket választani?

Az ACERBIS híres a minőségi motoros felszerelések gyártásáról, és ez a pamut kesztyű sem kivétel. Az Ön biztonságát és kényelmét helyezi előtérbe, miközben stílusos megjelenést biztosít. Ezek a kesztyűk nemcsak a mindennapi motorozáshoz ideálisak, de a hosszabb túrákra is kiváló választást jelentenek. A kesztyűk tökéletesen illeszkednek a kézre, biztosítva a teljes szabadságot és mobilitást, miközben megakadályozzák a kéz csúszását a kormányon.

Hasznos tanácsok a kesztyű ápolásához:

  • Rendszeres tisztítás: Ajánlott a kesztyűket időről időre kézmosással tisztítani, hogy megőrizze állapotukat és hosszabb életűek legyenek.
  • Szárítás: Kerülje a kesztyűk túl magas hőmérsékleten történő szárítását, és inkább hagyja őket természetes úton száradni árnyékos helyen.
  • Tárolás: A kesztyűket mindig száraz helyen tárolja, hogy elkerülje a penészesedést és a kellemetlen szagokat.

Tegye élvezetesebbé és biztonságosabbá motoros útjait az ACERBIS Pamut Kesztyűk AC 0016429 segítségével! Vásárolja meg most webshopunkban és élvezze a kényelmes motorozás előnyeit!

#Szín Sárga (060)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges