ACERBIS NOST MX HÁTSÓ SÁRVÉDŐ (FEKETE * FEHÉR) AC 0008055

Gyártó:
Cikkszám:
736007
Gyári cikkszám:
AC 0008055

11899.999949

9370.0787

11 900 Ft

Nettó: 9 370 Ft

ACERBIS NOST MX HÁTSÓ SÁRVÉDŐ (FEKETE * FEHÉR) AC 0008055

  • Fekete (090)
  • Fehér (030)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS NOST MX HÁTSÓ SÁRVÉDŐ (FEKETE * FEHÉR) AC 0008055

Üdvözöllek a motoralkatrészek csúcskategóriájának világában! Ismerd meg az ACERBIS NOST MX Hátsó Sárvédőt (Fekete * Fehér) AC 0008055, amely a motorod védelméhez és megjelenéséhez szükséges legmagasabb minőséget nyújtja.

Az ACERBIS egy elismert név a motoralkatrészek piacán, és ez a hátsó sárvédő sem kivétel. Kiváló minőségű anyagokból készült, így megbízhatóan óvja motorodat a sártól, víztől és egyéb szennyeződésektől, miközben stílusos megjelenést biztosít.

Főbb jellemzők:

  • Tartósság: Az ACERBIS NOST MX Hátsó Sárvédő rendkívül strapabíró anyagokból készült, amelyek ellenállnak a szélsőséges környezeti hatásoknak is.
  • Design: Az egyedi fekete és fehér színkombináció tökéletesen illeszkedik a modern motorok kinézetéhez.
  • Könnyű felszerelés: Az egyszerű és gyors felszerelhetőség révén kevesebb időt kell a műhelynben töltened.
  • Kiváló védelem: Hatékonyan védi a motor hátulját a sár, kavicsok és egyéb szennyeződések ellen.

Ez a sárvédő tökéletes választás mind az off-road rajongók, mind a hétköznapi motorosok számára. Az ACERBIS márka kiemelkedő teljesítményéről ismert, és ez a termék is tükrözi az iránti elkötelezettségüket, hogy csak a legjobb alkatrészeket biztosítsák a vásárlóknak.

Miért válaszd az ACERBIS NOST MX Hátsó Sárvédőt?

A motorosok világában gyakran elengedhetetlen, hogy minőségi alkatrészeket használjunk. Az ACERBIS NOST MX Hátsó Sárvédő nemcsak esztétikailag vonzó, hanem funkcionálisan is kifogástalan. A sárvédő kialakítása lehetővé teszi, hogy a motorod tiszta maradjon, még a legnehezebb útviszonyok között is.

Telepítés és kompatibilitás:

Ezt a sárvédőt kifejezetten úgy tervezték, hogy kompatibilis legyen a legtöbb MX modellel. Az egységes kialakítás megkönnyíti a telepítést, így néhány egyszerű lépésben könnyedén felszerelheted a motorodra.

Ehhez a sárvédőhöz mellékelt részletes útmutató lépésről lépésre bemutatja a felszerelés folyamatát, hogy biztosan ne legyen gondod az illeszkedéssel.

Karbantartás:

Az ACERBIS NOST MX Hátsó Sárvédőt könnyű karbantartani. A tartós anyagból készült kialakítás révén a sárvédő hosszú élettartamú, és a legtöbb szokásos tisztítószerrel könnyen tisztítható. Rendszeres átnézéssel és megfelelő gondozással ez a sárvédő biztonságosan szolgálja a motorodat évekig.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy egy prémium minőségű, megbízható és stílusos hátsó sárvédőt adj a motorodhoz. Rendeld meg az ACERBIS NOST MX Hátsó Sárvédőt (Fekete * Fehér) AC 0008055 most, és élvezd a motorozás minden pillanatát, gondok nélkül!

Cikkszám: 736007
Gyári cikkszám: AC 0008055
#Szín Fekete (090)
#Szín Fehér (030)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges